La mulți ani!


A mai trecut încă un an și blogul meu merge mai departe. Nu știu dacă știați, dar și blogurile îmbătrânesc, nu doar oamenii. Ce-i drept că blogul meu nu-i chiar bătrân, ci abia ce-a ieșit din fașă azi când împlinește 2 ani.

După cum probabil ați băgat de seamă arată un pic altfel și o să mai sufere ceva modificări zilele următoare. I-am schimbat chiar și adresa 🙂

Planuri exacte nu am pentru el pentru că niciodată nu i-am făcut planuri. Viața m-a învățat că nu-i întotdeauna o idee așa bună. Sper totuși să îmi găsesc în continuare timp pentru el pentru că tot viața mi-a dovedit că în rest mă descurc destul de bine și fără prea mare lucru. În ultimul an am gătit aproape jumătate din timp într-o cameră de hotel în care resursele mele tehnice sunt foarte limitate. Mă descurc cum pot și mă bucur că blogul meu nu a avut de suferit din cauza asta.

Mă bucur că blogul meu a crescut și am ceva mai mulți vizitatori decât anul trecut. Mă bucur că în ultimul an am fost invitată să particip la evenimente și proiecte din lumea blogurilor culinare și mă mai bucur că voi, cititorii mei, m-ați susținut de-a lungul timpului. Mă bucur de fiecare dată când aflu că mi-ați încercat rețetele, că v-au ieșit și v-au plăcut. 🙂

Mulțumirile speciale merg și de data asta către ”cobaii” mei și mai ales către Cip – cobaiul meu special, care vă asigur că e bine – sănătos și tare fericit de mâncărurile cu care îl hrănesc. N-are prea multe plângeri de făcut, doar că îl cam chinui cu pozele alea pe care trebuie să le fac la tot pasul, dar mai ales la final când el salivează și eu stau să mai aranjez câte o frunză de pătrunjel. 😀

Acestea fiind zise am să vă prezint acum topul celor mai vizualizate rețețe de pe blogul meu din ultimul an.

Locul 5. Tartă cu spanac…

Locul 4. Cozonac, cozonac, cozonac…

Locul 3. Mere in foietaj…

Locul 2. Tăiței de orez cu legume…

Locul 1.  Orez cu lapte…

Da, surprinzător, cel puțin pentru mine, cea mai accesată rețetă, departe de celelalte, este Orezul cu lapte. Atunci când am publicat-o mă gândeam că nimeni nu caută așa ceva pe internet și când colo dau năvală 🙂 În rest topul nu s-a modificat deloc față de anul trecut.

La anul poate fac eu topul rețetelor mele preferate de pe blog, poate va fi ceva mai spectaculos.

Anul trecut nu am avut dispoziția necesară să fac tort pentru aniversarea blogului meu așa că anul acesta eram hotărâtă să fac. S-a întâmplat până la urmă să plec din țară, iar aici, în camera de hotel, coptul de blaturi a devenit imposibil. Când deja renunțasem la ideea de tort, am avut revelația tortului de clătite, doar așa a început totul… doar că între timp m-am răzgândit pe jumătate și în loc să fac tortul cu finetti și mere cu scorțișoară, l-am făcut cu ganache de ciocolată și lemon curd, l-am îmbrăcat în glazura de ciocolată (care fie vorba între noi, mi-e jenă să recunosc, dar mi-a ieșit horror, taman cum nu trebuia la o așa aniversare de blog culinar) și l-am mai ornat și cu niște trandafiri de marțipan.

Acestea fiind zise nu-mi mai rămâne decât să-i urez blogului meu viață lungă și vouă să vă ofer o felie de tort.

Toate bune!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]10 thoughts on “La mulți ani!”

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.