Mic dejun cu poze…
Mic dejun ca de week-end cu omletă cu ceapă verde, mărar și brânză afumata alături de salată, pâine integrală de secară cu semințe (homemade) și suc de gref.
Ouăle sunt așa babane că sunt de curcă. Le-am bătut un pic cu furculița, am ras niște brânză afumată luată acum o săptămână de la Bran, am pus ceapă verde tăiată mare și niște mărar tocat mărunt de tot. După ce le-a amestecat pe toate am pus și vreo doi stropi de ulei. Tigaia am încins-o înainte și am turnat compoziția după. Pentru ca era cam mare n-a avut cum s-o întorc pe toată așa că am făcut-o bucățele.
Despre pâinea cu semințe nu vă pot povesti acum pentru că nu a ieșit chiar perfectă, dar a fost totuși bună 🙂 Salata a fost cu salată verde, castraveți, ridichii, ceapa verde, mărar și pătrunjel și dreasă cu ulei de măsline și zeamă de lămăie.
Sucul de gref și el tot homemade s-a potrivit la fix cu toate.
Sigur că nu e mare filosofie, dar a fost bun și plin de energie.
Interesant articolul !