Dovlecel cu sos de usturoi…
Nu-i prea mare lucru de spus aici. Doar că e foarte simplu de făcut și foarte bun de mâncat!
Am tăiat un dovlecel în felii subțiri ca să se facă ușor și repede pe gratar, dar nu foarte subțiri ca să mai rămâna ceva totuși din ele.
Am uns grătarul teflonat cu niște ulei de orez si l-am încins bine, apoi am pus feliile de dovlecel. După 3 minute le-am întors pe partea cealaltă.
În timpul ăsta am curățat 2 căței de usturoi și i-am pisat cu un praf de sare, am adaugat apoi iaurt și un strop de ulei de măsline. La final am râșnit și niște piper. Între timp feliile de dovlecel s-au făcut, le-am scos pe o farfurie și le-am lăsat la răcit câteva minute.
Am prăjit și niște pâine și cam asta e gustarea pe ziua de azi… 🙂
S-aveți o zi bună!