La multi ani, blog delicios….

Papa la Ile - 5 ani (2)

5 ani au trecut de când am scris prima dată pe blogul ăsta delicios. Daca m-ar fi întrebat cineva în 2010 unde mă văd peste 5 ani, n-aș fi știut că am să fiu aici, nu doar aici pe blog, ci aici în viața mea. Multe lucruri s-au schimbat, multe s-au trasformat.

Am povestit de multe ori că la 20 de ani nu știam să aprind aragazul. Nu mă gândeam că o să ajung chiar să mor de foame din cauza asta și nu credeam că sunt o cauză total pierdută, dar nici că o să ajung să fac atâtea minunății nu am crezut.

Nu îmi imaginam că pasiunea mea mică de acum 5 ani va crește așa de frumos cu trecerea timpului. Nu îmi imaginam că am să bucur atâția oameni cu bunătățile făcute de mine. Nu îmi imaginam că am să ajung să fac torturi frumoase și atât de delicioase. Nu îmi imaginam aproape nimic din ce-am ajuns azi, după 5 ani de blog culinar. Papa la Ile - 5 ani (1)

Îmi place să mă uit în urmă și să văd cât de frumos am evoluat. Blogul meu culinar este jurnalul meu culinar. L-am scris întotdeauna mai întâi și mai întâi pentru mine și abia apoi pentru ceilalți. Sunt amintirile mele și poveștile mele împreună cu rețetele/experiențele mele. Sunt gusturile, poftele și curiozitățile mele. Nu mai sunt azi omul de la început, știu mai multe și judec altfel lucrurile și mâncarea acum. Azi știu că am evoluat, știu că pot mai mult, știu că vreau mai mult și cumva am ajuns aici și datorită blogului meu.

După 5 ani de la primul articol știu că oricât de mult am investit în blogul ăsta a meritat! Știu că dacă trag linie și fac socotelile, ies pe plus! Au fost sigur 5 ani frumoși! 5 ani pe care a meritat să-i sărbătoresc cu un tort frumos pe care l-am împărțit cu cel mai mare fan al meu!

Întotdeauna e loc de mai bine, mai am multe de învățat și singurul lucru sigur e că asta vreau! Vreau să învăț mai multe, vreau să cresc în continuare și să fac dintr-un vis nebunesc o realitate, chiar dacă mai e mult până departe…

Papa la Ile - 5 ani (3)

La mulți ani, blogul meu drag! La mulți ani mie și vouă, dragi cititori!3 thoughts on “La multi ani, blog delicios….”

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.