A fost ziua mea…

Ieri a fost ziua mea și deși a fost o zi tare obositoare, a fost o zi foarte frumoasă în care am gătit pentru “ai mei”.

Despre apertivele pe care le-am făcut am să scriu în viitorul apropiat. Au fost trei feluri de crostini: cu ciuperci, mărar și brânză de capră, cu ardei copți și cu pastă de ton. La felul principal le-am pregătit paste proaspete, făcute de mine, ravioli cu spanac si ricotta cu sos de roșii uscate la soare și usturoi, cam ca aici, dar fără gălbenuș. Tortul a fost același ca întotdeauna, tortul special de ziua mea, tortul cafegiu, iar feliilor de tort le-a stat alături o spumă de lămâie. De fapt, și despre tortul cafegiu și spuma de lămâie sper să ajung să scriu cât de curând. 116_1905

Acum, cât de curând or să fie toate astea, mai rămâne de văzut, căci noul an din viața mea trebuie să înceapă, desigur, cu o pauză. Urmează ultimul an înainte de 30, deci trebuie să mă odihnesc un pic.

Mai trebuie să zic că, deși a fost ziua mea, nu a lu’ Papa la Ile, am primit cadou niște căni frumoase cu numele blogului și un șorț de bucătărie inscripționat, so I’m happy, happy, happy!!

115_1805

Vă urez și vouă toate cele bune!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]14 thoughts on “A fost ziua mea…”

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.