Carnaciori in foietaj…

Carnaciorii in foietaj sunt o gustare rapida si bunuta, chiar daca nu neaprat sanatoasa. Plus ca merg bine de tot cu bere si ii poate face oricine, chiar nepriceput. Eu am facut de curand pentru o comanda.

Carnaciori in foietaj (1)

Eu la gustarea asta folosesc niste carnati semi-afumati pe care ii tai in bucati de vreo 5 cm. In afara de carnati mai trebuie si foietaj, un ou, un strop de iaurt, mac si susan. Foietajul intai de toate se dezgheata. Eu il mut din congelator in frigider pentru cateva ore. Cand e dezghetat il desfac pe blatul din bucatarie apoi presar peste el niste faina si il mai intind un pic cu sucitorul. Il tai fasii cu un cutit pentru taiat pizza. Daca nu aveti asa ceva, merge si cu un cutit bine ascutit. Fasiuta de foietaj o tai lata cam cat degetul mic si o infasor pe bucata de carnat. Daca taiati aluatul fasi pe partea mai lunga dintr-o fasie intreaga se pot imbraca 2 bucati de carnat.

Bucatelele de carnat imbracat in aluat le asez in tava de aragaz in care am pus inainte foaie de copt. Intr-un castron mai mic bat un ou cu un strop de iaurt si apoi cu pensula ung toti carnaciorii din tava. Pe jumatate presar susan si pe jumatate mac.

La cuptor stau cam 20 de minute la 200 de grade. Cuptorul este preincalzit. Cand sunt gata ii scot pe o hartie absorbanta.

Sunt o nimica toata de facut si sunt tare apreciati, mai ales cand se pot consuma cu bere. Mai jos ii vedeti gata pregatiti inainte de impachetare, numai buni sa fie livrati.



1 thought on “Carnaciori in foietaj…”

Lasă-mi un comentariu...


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: