3 ani de Papa la Ile…


La-multi-ani-Papa-la-Ile-3-(1)
Întotdeauna mi-a plăcut toamna. Are un farmec aparte pentru mine și nu e deloc întâmplător că am ales să dau viață blogului meu culinar, Papa la Ile, la 1 septembrie, prima zi de toamnă calendaristică. 1 septembrie înseamnă pentru mine noi începuturi, planuri și vise. Înseamnă sfârșitul verii și al vacanței chiar dacă nu mai sunt copil.

În urmă cu 3 ani porneam la drum și mă gândesc uneori cât de multe lucruri am învățat de atunci. Am evoluat în multe privințe și azi sunt mândră de ceea ce am realizat.

Dacă până acum nu prea mi-am făcut planuri când vine vorba despre blog și am lăsat totul mai mult la voia întâmplării, de acum încolo îmi doresc să fac lucrurile mai organizat. Îmi doresc să muncesc mai mult pentru el și să-l ajut să crească în continuare frumos.

Așa cum spuneam și la începutul anului, îmi doresc să pun multe cărămizi la baza deciziei de a-mi transforma blogul și pasiunea pentru bunătăți făcute în casă în ceva mai mult decât un hobby. Drumul e lung și nu-i deloc ușor, dar vreau să-mi canalizez mai mult energia și voința în această direcție. Vreau să muncesc pentru visele mele și vreau să mă bucur de ceea ce aș putea realiza. 

La-multi-ani-Papa-la-Ile-3-(2)

Pentru că este vorba de o aniversare și pentru că până la vise și planuri trebuie să sărbătorim, am făcut un tort.

Când am câștigat la aniversarea blogului Cristinei, Diva în Bucătărie, o formă de tort de 20 cm m-am bucurat enorm pentru că am știut din prima clipă că am să fac un tort micuț și frumos la aniversarea blogului meu. 

Pentru că blogul este al meu, nu-i așa?, am ales să fac un tort cu tot felul de arome care-mi plac mie. Am combinat vanilie cu lime, grapefruit roșu, ceva ciocolată albă și niște urme de migdale. Pentru prima dată în viața mea am făcut pastă de zahăr și am îmbrăcat tortul cu ea. Cu parte din ce mi-a mai rămas am făcut mici decorațiuni albe și roz. Pentru o primă încercare de acest fel sunt mai mult decât încântata de ceea ce mi-a ieșit. 

Am savurat câte o felie de tort alături de un pahar de șampanie împreună cu întâiul meu fan și susținător, cobaiul meu favorit, Cip!

V-am adus și vouă o felie de tort să vă bucurați alături de mine și vă invit să rămâneți prin preajmă pentru că sper eu vor urma lucruri frumoase. Vă mulțumesc mult celor ce mă urmăriți, îmi încercați rețetele și vă aștept cu mare interes feedback-ul.

O toamnă frumoasă vă doresc! Noapte bună!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]



10 thoughts on “3 ani de Papa la Ile…”

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.