Biscuiți cu vitralii…

E vineri și aud că ninge la București așa că m-am gândit să vă povestesc despre niște biscuiți cu vitralii. De mult am auzit de acest fel de biscuiți și îmi doream tare mult să-i încerc și eu. Cum de Crăciun mi-am propus să fac tot felul de bunătăți am ajuns să fac și biscuiții aștia.
IMGP8594

După ce am făcut toți biscuiții de care am avut nevoie aici, mi-a mai rămas aluat și am hotărât să fac niște steluțe mari din care am decupat steluțe mici pe care le-am umplut cu dropsuri de citrice făcute praf cu robotul de bucătărie. Am făcut și niște biscuiți rotunzi tot așa.

IMGP8229Biscuiții astfel aranjați i-am copt în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 12-15 minute. Aveți grijă să nu ardeți vitraliile.
IMGP8244 După e s-au răcit i-am decorat cu ajutorul unei scobitori cu royal icing pe marginea interioară și exterioară.IMGP8561-001

Sunt tare arătoși și foarte buni. Nouă ne-au plăcut și sigur mai fac și altă dată. Trebuie să aveți grijă unde îi păstrați pentru că închiși în cutie se topesc vitraliile 🙂

IMGP8591Week-end fain vă doresc!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]



Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.