Happy New Year!

Știu că a început anul deja de câteva zile, dar nu e prea târziu nici acum să vă urez La mulți ani! și să vă doresc toate cele bune. Tot ce vă doriți bun să vi se întâmple și să avem cu toții un an norocos, numai așa să-i facem un pic în ciudă.

IMGP9548

Am luat o mică pauză la început de an să mă bucur de ce am reușit să fac anul trecut, pentru că anul 2012 a fost un an bun pentru mine, un an frumos. Și blogul meu a crescut mult și am învățat multe și îmi doresc să învăț și mai multe anul acesta despre mâncare, despre gătit, despre poze. Îmi doresc să ajung să trăiesc din pasiunea  mea la un moment dat, să reușesc să depășesc nivelul de “doar un hobby”. Nu știu dacă anul 2013 este anul în care am să reușesc să fac asta, dar sigur este anul în care vreau să pun multe cărămizi la baza acestei decizii.

Au trecut zilele în care am băut șampanie și în care m-am uitat la luminițele colorate. Acum beau o cafea și mă uit la “my very own first macarons” cu tot cu “piciorușul” lui frumos crescut, pe care l-am copt în cuptorul meu cu gaz. Pare cumva că am găsit rețeta fericirii și asta nu poate fi decât un mare semn de bine și noroc la început de an.

Am tot felul de poze și rețete să vă arăt de la Crăciun și chiar de dinainte și dacă nu apuc săptămâna aceasta, promit oricum că de săptămâna viitoare revin pe baricade.

Vă mai urez încă o dată La mulți ani! și vă doresc tot binele din lume!

IMGP9510Ne auzim de săptămâna viitoare din nou de la Paris.

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]



4 thoughts on “Happy New Year!”

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.